[Cleaning] Четврток 26/07/2018 во 18:00ч.

Овој четврток во 18:00ч. ќе го чистиме хаклабот. Не е лошо да си понесете покомотни (и стари) алишта и ракавици за чистење.

#ТРЕБА:

Кујна:
- Бришење на подот/плочките.
- Чашите да се измијат и вратат на место.
- Масата да се избрише.
- Да се фрли сѐ што е со поминат рок во фрижидер и да се среди.
- Бришење прашина на равтовите.

Рандом/Ланџ/Хардвер:
- Смукање.
- Бришење на под.
- Бришење на маси.
- Фрлање ѓубре.
- Менување на ќесата за ѓубре.
- Сите предмети тук-там да се вратат на свое место.

---
- Да се направи план што со компјутерите за во е-отпад.
- Што ќе правиме со најлошата чешма во светот? Мора да се смени.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.