Генерално чистење на КИКА - Недела 13:00 - 18:00

Малку посериозно чистење на хаклаб. (про)Летно на 24ти Јуни, од 13:00 до 18:00, зависи колку нѐ пече сонце. Потоа ќе се игра Д&Д или слично ако некој сака да следи.

- Христијан aka Lord

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.