Славиме осум години постоење на #хаклаб КИКА!


Пред осум години, Скопје го доби првиот #хаклаб.

Па затоа, в петок (20.10.2017 г.) од осум часот (не од сабајле:)) ве покануваме на роденденска забава под името „за хакерцките работи“. 

Елајте си да го прославиме осмиот роденден на #хаклаб КИКА!

Место: #хаклаб
Време: 20:00 - 00:00

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.