Сподели кино // среда 6-ти септември (19:00ч)

Денес (среда, 6-ти септември) од 19:00ч во КИКА ќе имаме „Сподели кино“. После долго време го враќаме настанот што ќе биде организиран еднаш во неделата.

Овој пат, ќе гледаме презентација на добро познатиот Brain Kernighan под име "How to succeed in language design without really trying".

--

"Professor Brian Kernighan presents on 'How to succeed in language design without really trying.' Brian Kernighan is Professor of Computer Science at Princeton University and Honorary Professor in the School of Computer Science at The University of Nottingham."

Се гледаме вечер во хаклаб!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.