Citezenfour - Вторник 19:00ч @ КИКА

Ќе гледаме "Citezenfour", документарен филм(2014).
Филмов е во врска со Edward Snowden кој е Американски
"computer professional" кој открива во јавност класифицирани
информации на Националната Агенција за Безбедност (NSA).
Повикува новинар на таен состанок во Хонг Конг и ги открива
сите тајни - кои више не се тајни!
 
 
 
Интересно? Се глеаме вечер во КИКА во 19:00ч! 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.