Мозила средба 7.10.14 (вторник) во 20 часот

За оние што се заинтересирани да се приклучат во заедницата на Мозила, повелете вечер во КИКА, средба на тема Мозила - што, како и што понатаму. Целата најава е на mozilla.mk.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.