Програмски јазици // 05 Јуни

Ден пред НСНД, веројатно вечерва ќе биде посветена на спремање на опремата што ќе ни треба за таму. За тие што не знаат, НСНД е хакерска анти-конференција која се одржува во повеќе држави во околината, па сега е ред на Струга. Повеќе информации тука.

Нема ништо специфично на програмата, четврток е обично интересно, збориме за програмирање и whatnot, па дојдете. Од 19 часот па надаље.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.