Саботно сподели знаење

Оваа сабота (29.03.2014) ќе ја започнеме со пролетно чистење. 
Како што е редот, кој нема да дојде следува finger pointing and voice increasing од моја страна. :)
За останатиот дел од денот ќе се договориме.
Се гледаме во 14:30.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.