#mozsummit 2013 recap + проекција на mediastan

Од 03.10 до 07.10 во Брисел се одржа Мозила самит, на кој учествуваа членовите од хаклабот КИКА: Гоце Митевски (sepokroce), Дамјан Георгиевски (damjan) и Новица Наков (psmst).За тоа што се случило таму и за сите новости од Мозила, како и низ какви маки минале нашите членови, ќе слушнеме оваа Среда, 16.10.2013 во 19 часот. Плус, ќе јадеме и белгиско чоколадо :)Исто така, од 20:30 ќе го гледаме Mediastan документарецот од Wikileaks.

Значи, среда, 16.10.13 19:00 во Хаклабот КИКА.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.