GNU/Linux прва помош

Со почеток во 19 часот во хаклаб, редовно на програмата GNU/Linux прва помош.
Доколку имате било какви проблеми со некоја GNU/Linux дисрибуција, ви треба помош при инсталација, слободно дојдете. Хаклабот е отворен за сите.

Се гледаме!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.