Програмски јазици, четврток (28 јуни)

Овој четврток како и секој, програмски јазици. Опциите се:
  • Python за почетници
  • Firefox екстензии за почетници
  • Lisp и асемблер за никого
  • Erlang vs  Go за скалабилни решенија
Претходно ќе направиме RubyOnRails програмче за да може да одлучиме која тема ќе биде :) (not really)

Почеток, 19 часот, хаклаб КИКА.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.