Четврток во хаклаб

Секој четврток во хаклаб е термин резервиран за програмски јазици.

Поради настаните во градот, овој четврток почнуваме нешто покасно, накај 9 (за најсигурно проверете на Twitter).

На агендата нема нешто посебно, веројатно може да го посветиме терминот за наоѓање/правење софтвер за архивирање твитови по хештаг и сл.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.