[MKRUG] Презентација на ПоправиМК веб апликацијата

По пауза од месец дена, нов МКРУГ/ruby.mk состанок (12.05.2011 19час во Хаклаб КИКА).

Ќе биде презентирана ПоправиМК веб апликацијата (Ruby on Rails). Кодот можете да го најдете на Github.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.