СподелиЗнаење 18.09.2010

Утре е сабота, што значи уште една шанса да побегнете од домашните обврски и да дојдете во хаклаб да хакираме нешто. Веројатно ќе се соберат доволно луѓе и ќе се продолжат многуте проекти кои се почнати и недовршени. Во најмала рака некој од Arduino проектите или било што од големиот список. Или нешто од тоа што е спомнато на мејл листа. Или нешто трето?

Во секој случај, утре од 12:30 до 18:00 на иста локација.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.