Python, КИКА, 19:00

Четврток вечер е посветена на некој програмски јазик. Во отсуство на информации за Руби, ќе разгледаме нешто од Python светот (имаше на python-mk групата нешто за склалабилност).

Во принцип секогаш има време и за РАЗНО, така што повелете од ~19:00.

Стандардните energy boosters (сок, вода, наполитанки, ...) ќе бидат во КИКА.

1 comment:

  1. Кога е следниот термин?

    Поздрав.
    Филип Циклевски

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.