Сподели Знаење, 12.јуни.2010

Поради елементарна непогода (изгор температури) ова пладне нема да има Сподели знаење во Хаклаб.

Се гледаме во Понеделник на Убунту прва помош од 19 часот кога е посвежо.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.