Ubuntu Прва Помош 15 март од 19 до 21 часот

Секој понеденик, има решение на вашите предизвици со користење на Linux базирани оперативни системи и десктоп околини на лаптопи, телефони, десктоп и сервери.

Повелете во КИКА од 19 до 21 часот да ги надминеме заедно.

Исто така ако сте заинтересирани за првото Сподели знаење надвор од Скопје, кое ќе се одржи во Штип (http://wiki.lugola.net/NSND/2010/Штип) повелете да дознаете повеќе информации и да се пријавите за учество.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.