Ubuntu прва помош, секој понеделник од 19-21часот

Како и секој понеделник во КИКА, ординација за убунту и други GNU/Linux дистрибуции.

Овојпат го претставуваме свежиот Ubuntu 9.10

Ваши,

Слободен софтвер Македонија

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.