Македонци на 25c3 и среќна нова од „Сподели“

Нашите и вашите Гемиџи, Глиша, Дамјан и Стама отидоа на 25-тиот конгрес на Компјутерскиот клуб Хаос во Берлин.


Ако имаме среќа, ќе нѐ известуваат за тоа што се случува таму.

А бидејќи се празници, СподелиКино и СподелиЗнаење одмараат следниве денови. Среќна Нова година.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.