Сподели знаење во Точка... во тек, како што пишувам

Интересно Сподели знаење. 'Рчкаме некој си smart телефон со линукс, а истовремено во Точка има и некоја работилица за архитектура.

Патем, Чомбе си купил лаптоп, па частеше пиво. :)

1 comment:

  1. Аха. Значи на Линукс вози smartphone-от.

    А кој оперативен систем?

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.