Официјално: Работилниците започнуват

Работилниците на Слободен софтвер Македонија кои ќе се одржуваат на Факултетот за елекротехника и информациски технологии во Скопје ќе ја имаат својата премиера на 28.11.2006 година во 20 часот во амфитеатарот на факултетот.

1 comment:

  1. Sram da vi e! Posterite drugpat da gi zalepite barem edna nedela porano. Vakvo nesto cel zivot cekam. Rekov sram da vi e? Mislev alal da vi e :) Ve molam prodolzete

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.