План за Сподели знаење #2, 12.12.2006

Планот за следниот термин на Сподели знаење е следниов:


Виктор Стојановски ќе го облепи факултетот со постерчиња за настанов, па може и да имаме повеќе од 20 посетители. :)

Се разбира листата на можни активности не е конечна и сите предлози се добредојдени.

1 comment:

  1. Секоја работилница е и лаптоп/инстал фест па може некој ако сака да донесе лаптоп па заедно да инсталираме некоја линукс дистрибуција.

    Исто така е и burn фест па кој сака може да си донесе дискови/усб стикче за да си земе некоја дистрибуција.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.