GNU/Linux прва помош - секој понеделник

… па така и овој 05.март.2018 19:00ч.

Ако нема проблеми за решавање, може прво да ги направиме па да ги решаваме.


1 comment:

  1. Здраво,
    Ова е за да ја информира јавноста дека г-ѓа Морган Ерика, приватен кредитен заемодавач, има отворена финансиска можност за сите на кои им е потребна финансиска помош. Ние даваме заем со каматна стапка од 2% на поединци, фирми и компании под јасни и разбирливи услови и услови. контактирајте нè денес преку e-mail, за да можеме да ви ги дадеме условите за заем на: (morganerica007@gmail.com)

    ReplyDelete